Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte
Ergebnis 1 bis 10 von 13

Thema: Patch 1.1 completely removes DRM | Forums

  1. #1
    http://forums-de.ubi.com/eve/f...871002597#3871002597

    And you can also remove Tages using the official tool, unless you still have other games installed with Tages protection.

    Windows x86: http://www.tagesprotection.com/5.5/TagesSetup.exe
    Windows x64: http://www.tagesprotection.com/5.5/TagesSetup_x64.exe
    Zitieren Zitieren

  2. #2
    http://forums-de.ubi.com/eve/f...871002597#3871002597

    And you can also remove Tages using the official tool, unless you still have other games installed with Tages protection.

    Windows x86: http://www.tagesprotection.com/5.5/TagesSetup.exe
    Windows x64: http://www.tagesprotection.com/5.5/TagesSetup_x64.exe
    Zitieren Zitieren

  3. #3
    Kam, sah und tippte
    Registriert seit
    Aug 2007
    Beiträge
    370
    Interesting, now if they'd just release the editor that they gave the 1404 crowd for the DOD gamers and fixed the problem where after the last patch we can't download our online profiles, then things would be great!
    ---
    When you're tired of games of destruction, come visit www.CityBuilderGames.com for games of construction.
    Minecraft Schematics at: MCschematics.com
    Zitieren Zitieren

  4. #4
    Forum Veteran Avatar von dmdilks
    Registriert seit
    Aug 2007
    Ort
    Hanover, Pa.
    Beiträge
    2.500
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by annoannoanno:
    http://forums-de.ubi.com/eve/f...871002597#3871002597

    And you can also remove Tages using the official tool, unless you still have other games installed with Tages protection.

    Windows x86: http://www.tagesprotection.com/5.5/TagesSetup.exe
    Windows x64: http://www.tagesprotection.com/5.5/TagesSetup_x64.exe </div></BLOCKQUOTE>

    Great News but that link is in German and this link is English. Just click on copy / Activation and goto 2nd page and it is at the bottom.

    http://translate.google.com/tr...s/a/frm/f/8231073557
    GIGABYTE-GA-GA-X79-UD4 i7-3930k 3.20GHz, G.Skill 32gb DDR3 2133 Quad, His HD 7850 4GB, In Win Glacier 900W, COOLER MASTER HAF 932 , 240gb SSD, Win7 Ult-64bit, 39" LED TV
    Zitieren Zitieren

  5. #5
    Could some one explain to me so I can under stand what is going on????
    Zitieren Zitieren

  6. #6
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Retired1936:
    Could some one explain to me so I can under stand what is going on???? </div></BLOCKQUOTE>

    The patch removes the Draconian copy protection from the game. You don't even need to have the disc in the drive anymore.

    I haven't read that link to the German forums, though, so I don't if this affects the "3 installs and your out" activation stuff, though.

    Case in point, I just uninstalled the game because I'm about to upgrade my system to Windows 7. When (and if) I reinstall the game, will I only have one install left before I have to contact "Customer Support" and beg them to let me use my own software, or is that a thing of the past now? I don't know.
    Zitieren Zitieren

  7. #7
    Forum Veteran Avatar von dmdilks
    Registriert seit
    Aug 2007
    Ort
    Hanover, Pa.
    Beiträge
    2.500
    You need to install the game and install the 1.1 update before you first start of the game. (DVD Version)

    Don't start the game till you install the patch or it will not work you need the patch.
    GIGABYTE-GA-GA-X79-UD4 i7-3930k 3.20GHz, G.Skill 32gb DDR3 2133 Quad, His HD 7850 4GB, In Win Glacier 900W, COOLER MASTER HAF 932 , 240gb SSD, Win7 Ult-64bit, 39" LED TV
    Zitieren Zitieren

  8. #8
    Wow, we got a third of what we wanted. Now, if they only posted this in the English forum in English for the Englishers then that'd be great.
    But I already gave up in the game. Horay!
    -----------------------------------
    Formally the Newbie from Pittsburgh, Wkw427!


    Refer to me as wkw, not whyme. I warned you..
    [IMG]http://i237.photobucket.com/albums/ff
    Zitieren Zitieren

  9. #9
    Zitieren Zitieren

  10. #10
    Forum Veteran Avatar von dmdilks
    Registriert seit
    Aug 2007
    Ort
    Hanover, Pa.
    Beiträge
    2.500
    This Translated from the German site.

    You need to install the game and install the 1.1 update before the first start of the software. You need to install The Game and install the 1.1 update before the first start of the software. (DVD Version) (DVD version)

    Update to version 1.1 - 198 MB (07.10.2009) install! Update to version 1.1 - 198 MB (07.10.2009) install!

    Query If the game after successful installation to offer a activation key, you have the latest patch installed. Query If The Game after successful installation to offer a activation key, you have the latest patch installed.
    Be sure to install before the first game release the patch 1.1, if that was not downloaded automatically via autoupdate. Be sure to install before the first game released the patch 1.1, if that was not downloaded automatically via autoupdate.

    Update Patch: http://translate.googleusercon..._te0mwfXqgbA#patches

    After successfully installing the patch, you need to make any more and can be activated to start the game immediately. After successfully installing the patch, you need to make any more and can be activated to start The Game immediately.

    If you want to delete their daily driver, what you need from now on for the game, Anno 1404 no longer use the day Remove Tool: If you want to delete their daily driver, what you need from now on for The Game, Anno 1404 no longer use the day Remove Tool:

    Instructions Instructions: http://translate.googleusercon...61eU3oqyXlIMMWut-ehQ

    Download: http://translate.googleusercon...9rfxlsy6Y9P97iVgaP6A
    GIGABYTE-GA-GA-X79-UD4 i7-3930k 3.20GHz, G.Skill 32gb DDR3 2133 Quad, His HD 7850 4GB, In Win Glacier 900W, COOLER MASTER HAF 932 , 240gb SSD, Win7 Ult-64bit, 39" LED TV
    Zitieren Zitieren

Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •